Walter Weghorst neemt na dit seizoen afscheid van FC Suryoye

De wegen van Walter Weghorst en FC Suryoye-Mediterraneo scheiden na twee seizoenen. De 51-jarige hoofdtrainer, die de Enschedese club vorig seizoen naar promotie loodste, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Overijsselse amateurvoetbal. Weghorst was eerder werkzaam voor De Tukkers, KOSC, TVC en DETO. Met FC Suryoye bezet hij momenteel een keurige zesde plek in de tweede klasse. De clubleiding dankt Walter voor zijn toewijding en rekent erop dat hij het huidige seizoen met zijn bekwaamheid in goede banen leidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com