In memoriam: Maijkel Akfidan

Lieve leden,

Voor zover het droevige nieuws jullie nog niet bereikt had: ons geliefde lid, sponsor en vierde elftal speler Maijkel Akfidan is ons dinsdagmiddag ontvallen. De gedachten van de clubleiding gaan uit naar de nabestaanden. Allereerst wensen wij familie en vrienden alle kracht van de wereld toe bij het verwerken van dit tragische verlies.

Het bestuur heeft besloten om alle trainingen- en bij goedkeuring van de KNVB ook alle competitiewedstrijden van jeugd en senioren voor in ieder geval de rest van de week te schrappen. Tevens overwegen wij ergens in de komende dagen een samenkomen te organiseren, zodat diegene die daar behoefte aan hebben, Maijkel met mooie herinneringen kunnen herdenken en steun bij elkaar te vinden. Blijf onze mediakanalen zoals facebook, instagram en website volgen voor de laatste stand van zaken.

Bestuur FC Suryoye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com