Titanenstrijd: FC Suryoye moet winnen bij koploper

Wil FC Suryoye de titeldroom in leven houden, dan moet de ploeg van trainer Walter Weghorst zondag winnen bij koploper SC Barbaros. De Enschedeers moeten in twee wedstrijden vijf punten goedmaken op de lijstaanvoerder.

Het gehele seizoen zijn SC Barbaros en FC Suryoye de blikvangers van deze mooie derde klasse. De thuiswedstrijd werd een waar spektakel. Op een volgepakt sportpark Wesselerbrink-midden won FC Suryoye in december met 4-3. In de media werd de wedstrijd omschreven als ‘reclame voor het amateurvoetbal’. Een mooi compliment voor beide ploegen.

Het belooft zondag niet veel minder te worden. Integendeel, want dit is de fase waar de prijzen worden verdeeld. SC Barbaros staat op pole-position, maar FC Suryoye kan zeker nog roet in het eten gooien bij de equipe van succestrainer Mete Soygul.

In Hengelo worden veel toeschouwers verwacht, zorg er daarom voor dat u er op tijd bent om een goed plekje te bemachtigen langs de kant van het veld. Wij hopen in deze cruciale fase op uw fanatieke en trouwe steun. Heel graag tot zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com