FC Suryoye tegen moeilijk te verslaan RKSV NEO

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo neemt het zondag op tegen RKSV NEO. Geen eenvoudige klus voor de trotse koploper van de derde klasse, want de huidige nummer drie van de ranglijst verloor dit seizoen nog maar twee competitieduels. En dat zijn er evenveel als FC Suryoye.

De Bornse ploeg is dit seizoen ‘best of the rest’. Al het hele seizoen presteert de ploeg van trainer Jan Willem van Holland constant en heeft het de beste papieren op het overnemen van een periodetitel. In de heenwedstrijd wonnen de Enschedeers ruim (5-1), maar mocht dit na negentig minuten voetballen geflatteerd worden genoemd. De zwart-witte brigade is altijd een lastig te bespelen ploeg.

De wedstrijd op Sportpark Wesselerbrink-midden begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer R. Hoffman. Met nog vijf duels te spelen in deze prachtige competitie kan onze ploeg uw fanatieke en trouwe steun goed gebruiken. Heel graag tot zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com