Saasveldia volgende horde FC Suryoye

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo neemt het zondag op tegen Saasveldia. De Enschedeers zijn gebaat bij een overwinning, want met nog zes duels te spelen zijn de manschappen van trainer Walter Weghorst nog volop in de race om de titel in de derde klasse.

Hoe groot het verschil op de ranglijst ook is, dat het niet makkelijk gaat worden heeft Saasveldia in de heenwedstrijd bewezen. FC Suryoye stond tegenover een fysiek sterk elftal dat met de nodige strijdlust het de blauwhemden flink lastig maakte. Uiteindelijk liep FC Suryoye in het tweede bedrijf uit naar 1-5.

Daarnaast kwam Saasveldia afgelopen zondag goed voor de dag tegen de nummer twee van de ranglijst SC Barbaros. Uiteindelijk kwam het net te kort voor een stunt: in de slotminuut moest Saasveldia buigen (2-3). FC Suryoye is dus gewaarschuwd.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink-midden begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer D. Versteege. Wij hopen u te mogen verwelkomen. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com