FC Suryoye heeft aan een helft genoeg tegen KVV Losser

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft zondagmiddag wederom drie punten mogen bijschrijven aan het seizoenstotaal. De Enschedeers waren in Losser met 4-1 te sterk voor de plaatselijke KVV. De eindstand was bij rust al bereikt.

Losser is op voorhand een lastige uitwedstrijd voor de blauwhemden. Dat bleek ook in de beginfase van het duel, want na amper twee minuten spelen leek de oranje brigade op voorsprong te komen. Nick Voogscheerd werd alleen voor doelman Bart Reinds gezet, maar de goalie van FC Suryoye behoedde zijn ploeg van een achterstand.

Vanaf dat moment was FC Suryoye wakker en was de ploeg heer en meester. Het balletje ging goed rond bij de bezoekers en dat resulteerde in een paar geweldige aanvallen. Een van deze aanvallen werd na een kleine twintig minuten spelen beloond met de openingstreffer. Job ter Horst knalde het leer achter de doelman van de thuisploeg.

Slechts vijf minuten later verdubbelde Brian Hanna met de kop de score, nadat Diego van der Weide na een goede individuele actie de bal voorzette. Diezelfde Van der Weide was de doelpuntenmaker van nummer 3. Na een geweldige aanval over de schijven Sakay Esen, Lucas Aydin en Marco Aydin, rondde de topscorer van de derde klasse bekwaam af.

Na ruim 35 minuten spelen ging de FC Suryoye-storm enigszins liggen. KVV Losser profiteerde hiervan, want het was good old Niek Smudde die met een krachtige kopbal Bart passeerde. De marge van drie goals werd direct weer hersteld, opnieuw door een kopbal van Brian.

In het tweede bedrijf vloeiden de krachten bij beide ploegen, mede door het zonnige weer, weg. FC Suryoye kreeg enkele grote kansen, maar had het vizier niet meer op scherp staan. Ook KVV Losser was in de slotfase dichtbij een treffer, maar ook voor hen gold dat de voorwaartsen het af lieten weten.

De lastige uitwedstrijd in Losser werd uiteindelijk toch eenvoudig gewonnen. Hierdoor blijft de ploeg van trainer Walter Weghorst de trotse koploper van de derde klasse. De volgende tegenstander voor FC Suryoye is Saasveldia, dat net niet wist te stunten tegen SC Barbaros. FC Suryoye is dus gewaarschuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com