Lahude Lahdo eerste versterking FC Suryoye

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zich voor het seizoen 2018/2019 versterkt met Lahude Lahdo. De 21-jarige aanvaller komt over van vierdeklasser FC Aramea.
Lahdo was eerder woonachtig in Almelo, waar hij bij PH vrijwel alle selectie-elftallen doorliep. Die periode onderbrak de vleugelspits om twee seizoenen in de jeugd bij Sportclub Enschede en als jeugdspeler een jaar in het eerste elftal van het reeds opgedoekte Enschedese Boys te gaan voetballen. Lahdo keerde vervolgens terug bij PH, waar hij met Onder 19 in de derde divisie belandde. In 2016 werd hij opgepikt door FC Aramea. Bij de vierdeklasser is hij dit seizoen één van de smaakmakers.

Voor FC Suryoye is Lahdo geen onbekende. Hij fungeerde er eerder als assistent-trainer bij de D1. De linksbenige Lahdo is een sterke en snelle vleugelspits, die op beide flanken uit de voeten kan. Hij is de eerste versterking van FC Suryoye, dat in Brian Hanna en Diego van der Weide twee buitenspelers moest afstaan aan derdedivisionist HSC ’21. Hopelijk ligt voor Lahdo in de toekomst een soortgelijke route in het verschiet.

FC Suryoye heet Lahdo van harte welkom en wenst hem veel succes en geluk toe in de tweede of derde klasse komend seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com