FC Suryoye wacht pittige opgave

Voor het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo staat er zondag een moeilijke uitwedstrijd op het programma. De ploeg van trainer Walter Weghorst gaat op bezoek bij DSVD, traditioneel een moeilijk te bespelen ploeg.

Eerder dit seizoen wist FC Suryoye met 3-0 te winnen van de rood-witte formatie. Op het kunstgrasveld werden de bezoekers destijds zoekgespeeld. Op het Deurningse natuurgras zal de thuisploeg natuurlijk de beuk erin gooien. Aan FC Suryoye om zich hier tegen te weren en te doen waar het goed in is: voetballen.

De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur. Wij hopen net als altijd op uw fanatieke steun. Heel graag tot dan, aan de kerkweg 14 te Deurningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com