KOSC volgende horde FC Suryoye

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo gaat aankomende zondag op bezoek bij KOSC, de oude werkgever van de huidige FC Suryoye-trainer Walter Weghorst.

KOSC heeft het moeilijk in de derde klasse, de nieuwkomer (vorig jaar gedegradeerd uit de tweede klasse) is momenteel hekkensluiter. FC Suryoye kent een uitstekend seizoen, maar in de laatste wedstrijd tegen Juventa’12 haperde de Enschedese motor en werden twee punten verspeeld (2-2).

Om niet verder achter te geraken op koploper SC Barbaros, telt alleen een driepunter voor FC Suryoye. Ondanks de enorme verschillen op de ranglijst wordt het niet eenvoudig voor de Enschedeers, want KOSC heeft de punten hard nodig in de strijd om degradatie.

Door de winterse omstandigheden is het nog maar de vraag of de wedstrijd op natuur-of kunstgras wordt gespeeld. De wedstrijd in Ootmarsum begint om 14:00 uur en staat onder leiding van arbiter Dordievski uit Apeldoorn.

Heel graag tot zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com