Derdedivisionist HSC ’21 neemt Van der Weide over van FC Suryoye

Diego van der Weide voetbalt in het nieuwe seizoen voor HSC’21. De aanvaller van FC Suryoye-Mediterraneo heeft dinsdag zijn stap naar de derdedivisionist uit Haaksbergen bekend gemaakt aan de spelersgroep.

Van der Weide voegde zich afgelopen zomer bij FC Suryoye, in de wetenschap dat de derdeklasse niet zijn eindstation zou betekenen. Al snel bleek waarom. De vleugelspits is bezig aan een ijzersterk seizoen, waarin hij al 14 competitietreffers produceerde.

Het vertrek van Van der Weide komende zomer is daardoor vanzelfsprekend een aderlating, maar tegelijk is FC Suryoye ook trots en verheugd dat een speler van de club door één van de grootste amateurclubs uit de regio wordt opgepikt.

De komende maanden zal Diego in de titelstrijd eerst nog in het azzurriblauw van FC Suryoye te bewonderen zijn. Voor daarna wensen we hem en HSC ’21 een voorspoedige samenwerking toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com