FC Suryoye ontvangt nog ongeslagen koploper

Een ware topper in de derde klasse A. Nummer twee van de ranglijst FC Suryoye-Mediterraneo ontvangt zondag koploper SC Barbaros.

De Enschedeƫrs, die na 10 wedstrijden 24 punten wisten te verzamelen, moeten winnen om nog enigszins aansluiting te houden met de Hengelose formatie. SC Barbaros, getraind door succescoach Mete Soygul, wist alle 10 duels in winst om te zetten. Een knappe prestatie, waar je niets anders dan respect voor moet hebben.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink-midden begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer … . Wij hopen u te mogen verwelkomen, want het belooft een kraker van jewelste te worden. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com