FC Suryoye op bezoek bij hekkensluiter

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo gaat komende zondag op bezoek in Ootmarsum. De Enschedeers nemen het dan op tegen KOSC, de oude ploeg van de huidige FC Suryoye-trainer Walter Weghorst.

Gezien de stand een eenvoudige klus voor de blauwhemden, ware het niet dat KOSC uit altijd een lastige opgave is geweest voor de huidige nummer twee van de ranglijst. De laatste ontmoeting in Ootmarsum, in het kampioensjaar van FC Suryoye, eindigde in een 3-0 nederlaag. Bovendien wist KOSC niet zo lang geleden een knap punt te behalen in de uitwedstrijd tegen het sterke SC Enschede. FC Suryoye is dus gewaarschuwd.

De wedstrijd op sportpark ’n Tooslag begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer Dinkela. Door de winterse weersomstandigheden is het nog niet bekend of de wedstrijd op kunst-of natuurgras gespeeld gaat worden. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com