FC Suryoye op bezoek bij VV Oldenzaal

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo wil de goede serie, waarin het vijf keer achter elkaar wist te winnen, in stand houden. Om wederom een driepunter te mogen bijschrijven aan het seizoenstotaal, moet er zondagmiddag in de zesde speelronde van de competitie worden afgerekend met VV Oldenzaal.

Het wordt voor de Enschedeërs niet eenvoudig om te winnen op het natuurgras in Oldenzaal, want de plaatselijke VV beschikt onder meer over de kwaliteitsmiddenvelders Kevin Winkelhuis (jaren bij Quick’20) en Oguzhan Sahin.

Natuurlijk verkeren de manschappen van trainer Walter Weghorst in bloedvorm. Als de blauwhemden dezelfde ‘drive’ op de mat weten te leggen als in de laatste wedstrijd tegen DSVD, dan kan ook VV Oldenzaal aan de zegekar worden gebonden.

De wedstrijd op Sportpark De Thij begint om 14:00 uur en staat onder leiding van arbiter G. Erkin. Wij hopen u dan te mogen verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com