FC Suryoye ontvangt hekkensluiter

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo neemt het zondag in de vierde speelronde van de competitie op tegen VV Reutum.

De Enschedeërs draaien goed mee in de top van de derde klasse. Afgelopen zondag werd overtuigend gewonnen in Wierden, waar Juventa’12 met 7-2 klop kreeg. VV Reutum daarentegen heeft het na drie duels moeilijk en is met een punt terug te vinden op de 14e plaats van de ranglijst. Wel behaalde de ploeg van trainer Mark Wijnreden een knap punt tegen het stugge De Tukkers.

De afgelopen twee seizoenen is gebleken dat de thuiswedstrijd tegen VV Reutum geen eenvoudige is voor FC Suryoye. Sterker nog, de laatste twee ontmoetingen op Sportpark Wesselerbrink-midden werden beide verloren. FC Suryoye is dus gewaarschuwd.

De wedstrijd begint om 14:00 uur en staat onder leiding van de heer H.E. Menkhorst. Het belooft mooi weer te worden dit weekend, een extra reden om het sportpark te bezoeken. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com