FC Suryoye ontvangt promovendus KVV Losser

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo neemt het zondag op eigen veld op tegen KVV Losser. De oranjehemden promoveerden het afgelopen seizoen vanuit de vierde klasse en zijn daardoor na tien jaar weer terug in deze mooie competitie.

De Lossenaren hebben zich afgelopen zomer onder andere versterkt met een trio van de buurman. Sander van der Meer, Sven Pereboom en Mats Pereboom, drie sterkhouders van AJC’96 , maakten de overstap naar de ploeg van trainer Niek Loohuis.

KVV Losser verloor het openingsduel op eigen veld met 0-2 van De Tukkers. Hierbij moet wel de kanttekening worden geplaatst dat de thuisploeg na een half uur al met tien man speelde na twee gele kaarten voor aanvaller Ron Naafs.

De wedstrijd op sportpark Wesselerbrink-midden begint om 14:00 uur. Wij hopen u te mogen verwelkomen. Heel graag tot zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com