FC Suryoye lijkt klaar voor begin competitie

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo is overtuigend winnaar geworden van de bekerpoule. De Enschedeërs wonnen achtereenvolgens van BSC Unisson (1-7), EVV Phenix (13-1) en FC Aramea (8-1). Kanttekening hierbij is dat deze ploegen een klasse lager spelen.

Hoe dan ook, FC Suryoye kan tevreden terugkijken op de voorbereiding. Behalve de ‘verplichte’ potjes in de beker, werd er na de zomervakantie ook geoefend tegen hoger spelende teams. Tweedeklasser ATC’65 werd in Hengelo met 5-1 verslagen, eersteklasser VV Heino werd op 3-3 gehouden en tegen tweedeklasser TVC’28 werd de wedstrijd na vijftig minuten vanwege slecht weer gestaakt (1-2 voorsprong).

Aankomende zondag gaat het dan eindelijk om het ‘echie’. FC Suryoye gaat op bezoek in Glanerbrug, waar het speelt tegen GVV Eilermark. Kan FC Suryoye de goede voorbereiding een vervolg geven in de competie? We gaan het zien..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com