Henny Versteeg nieuwe trainer 2e elftal

FC Suryoye-Mediterraneo verwelkomt Henny Versteeg als trainer van het tweede elftal. Versteeg is een bekend gezicht binnen de vereniging, want de oefenmeester was al eerder werkzaam bij de Enschedeƫrs.

Versteeg krijgt in het seizoen 2017/2018 de beschikking over een goede lichting spelers. FC Suryoye JO19-1 pakte de titel afgelopen seizoen en van dat team komt een groot deel over. Tevens krijgt de oefenmeester, die nauw gaat samenwerken met hoofdtrainer Walter Weghorst, waarschijnlijk wekelijks de beschikking over een aantal eerste elftal-spelers.

Versteeg komt over van AJC’96 waar hij het afgelopen seizoen trainer was van het tweede elftal. De oefenmeester tekende bij FC Suryoye voor een jaar met een optie voor een tweede seizoen. Wij wensen Henny heel veel plezier en succes bij de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com