Tok Food nieuwe hoofdsponsor FC Suryoye

Tok Food is de nieuwe hoofdsponsor van FC Suryoye-Mediterraneo. De derdeklasser is met de groothandel in levensmiddelen een samenwerking voor de komende twee seizoenen overeengekomen.

Het sponsorschap werd tijdens de kick-off van de hoofdmacht beklonken. Een delegatie van het succesvolle familiebedrijf luisterde aandacht naar de presentatie van nieuwbakken hoofdtrainer Walter Weghorst, maakte kennis met clubleiding en eerste elftal en deelde bovendien een tas met authentieke Turkse en Oost-mediterrane producten uit het eigen assortiment uit aan de aanwezigen. Na de kennismaking werd in het bijzijn van bestuur, staf en spelersgroep de tweejarige verbintenis gesigneerd.

tok1

Tok Food werd in de jaren tachtig opgericht en is als familiebedrijf in levensmiddelen in dertig uitgegroeid tot een vaste speler op de Europese markt. Miras, het huismerk van de in Gronau gevestigde groothandel, prijkt de komende twee jaar op de kleding van onze hoofdmacht.

FC Suryoye heet Tok Food via deze weg nog eens welkom bij de club, bedankt het bedrijf alvast voor de steun in de komende jaren en hoopt dat de groei van beide partners ook na de bezegelde samenwerking verder omhoog schiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com