FC Suryoye bedankt Vonk en start zoektocht naar nieuwe trainer

FC Suryoye-Mediterraneo ziet Theo Vonk vertrekken. De 69-jarige trainer, die de club dit seizoen naar de tweede plek in de derde klasse loodste, ziet af van een langere samenwerking vanwege een verhuizing naar het westen.

De clubleiding werd vorige week door Vonk op de hoogte gebracht van zijn vurige wens om vanwege privé-omstandigheden in Purmerend te gaan wonen. De clubleiding heeft vanzelfsprekend gehoor gegeven aan het voornemen van de hoofdtrainer. Daarop heeft de ervaren coach na de 0-2 zege bij zijn voormalige club Sportclub Enschede, waardoor FC Suryoye op de slotdag van de competitie de tweede plek bemachtigde, selectie en staf op de hoogte gebracht van zijn vertrek.

Vonk trad medio 2016 in dienst bij FC Suryoye. Onder leiding van de voormalige oefenmeester van onder meer FC Twente en AZ eindigde de derdeklasser na een indrukwekkende eindspurt vijf punten – maar helaas zonder periodetitel – achter kampioen Vogido.

FC Suryoye is Vonk dankbaar voor de prettige samenwerking en leerzame bijdragen in het afgelopen jaar. Bestuur, staf en spelersgroep wensen hem alle geluk en gezondheid toe voor de toekomst.

FC Suryoye is deze week de zoektocht naar een nieuwe trainer gestart. Met het oog op het nieuwe seizoen hoopt de clubleiding deze maand nog een opvolger van Vonk te kunnen presenteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com