FC Suryoye wil wat rechtzetten tegen De Tukkers

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo speelt zondag een belangrijk duel. Op eigen veld treden de Enschedeƫrs aan tegen De Tukkers uit Albergen.

Als er gewonnen wordt dan blijft de ploeg van trainer Theo Vonk meedoen om de bovenste plekken die aan het einde van het seizoen wellicht rechtgeven op een plekje in de nacompetitie. Bij een nederlaag is FC Suryoye zo goed als uitgespeeld.

De heenwedstrijd tussen beide ploegen eindigde in een flinke 5-1 nederlaag. De blauwhemden lieten zich het kaas van het brood eten en betaalden daar uiteindelijk de rekening voor. De ploeg is daarom gebrand om zich tegen De Tukkers te revancheren.

Het belooft prachtig weer te worden aankomende zondag, naast het belang van deze wedstrijd is dat een extra reden om naar sportpark Wesselerbrink-midden te komen. Het duel begint om 14:00 uur. Kom de ploeg steunen en heel graag tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com