FC Suryoye JO19-1 heeft titel voor het grijpen

Het vlaggenschip van de jeugdtak van FC Suryoye heeft zaterdagmiddag een voorschot genomen op de titel in de tweede klasse. De ploeg van trainer Christian Cicek won met 1-0 op bezoek bij de nummer twee Vogido JO19-2. Hierdoor is het gat tussen beide ploegen nu zes punten met nog vier duels te spelen.

Het balbezit in de eerste helft was voor de bezoekers, maar dit had niet tot gevolg dat er grote kansen werden gecreƫerd. Die kansen vielen wel te noteren voor Vogido, maar bij de thuisploeg ontbrak het aan scherpte voor het doel.

Na de pauze kwam FC Suryoye gretig uit de kleedkamer en kwam het terecht op voorsprong. Manuel Abdo lanceerde spits Pieter Ischak en hij lobde de bal fraai over de doelman van de thuisploeg. Na een kleine zeventig minuten spelen moest FC Suryoye met tien man verder omdat de doelpuntenmaker zijn tweede gele kaart kreeg van de arbiter (die naar behoren floot).

Met een man minder deed FC Suryoye er nog een schepje bovenop en werd er voor iedere meter gestreden. Onder meer Aday Aktan en Fabio Abdo haalden achterin veel ballen weg. Mede hierdoor werd de basis gelegd voor een hele, hele belangrijke overwinning in de strijd om het kampioenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com