FC Suryoye op bezoek bij hekkensluiter

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo gaat zondagmiddag op bezoek bij laagvlieger AJC’96. Op papier een eenvoudige opgave voor de Enschede√ęrs, maar niets is minder waar.

Zo werd NEO, dat volop in de race is voor de titel, in de vorige thuiswedstrijd knap op 1-1 gehouden. Ook VV Reutum had het vorige week niet makkelijk, want een kwartier voor tijd stond het nog 0-0 (uiteindelijk 4-0 verlies).

Uit eerdere ontmoetingen is gebleken dat AJC’96 tegen FC Suryoye altijd de grens op zoekt en ook niet schroomt om die hier en daar te overschrijden. FC Suryoye is dus gewaarschuwd en moet gewoon doen waar het goed in is: voetballen!

FC Suryoye won vorige week spectaculair van de koploper, maar is het zondag ook in staat om het fysiek sterke AJC’96 te verslaan en nog dieper in de problemen te drukken? De wedstrijd in Losser begint om 14:30 uur. Wij hopen op uw komst. Graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com