FC Suryoye onderuit ondanks kansenregen

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft de derby tegen Victoria’28 verloren. Op eigen veld gingen de manschappen van trainer Theo Vonk zondag met 2-0 onderuit. Ondanks heel veel kansen wist FC Suryoye niet te scoren.

In de eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg, want Victoria’28 won de meeste duels en had het middenveld in handen. FC Suryoye daarentegen speelde zonder ziel en kreeg daarvoor in de eerste helft de rekening gepresenteerd. Victoria’28 kwam na dertig minuten spelen op voorsprong door een rake kopbal van aanvaller Toufik Felhane. Even daarvoor miste Marco Aydin een goede kans na slecht uitverdedigen aan Victoriaanse kant.

Na de pauze kreeg het vele publiek een ander FC Suryoye te zien. De blauwhemden drukten de bezoekers achteruit en wisten kans op kans te creĆ«ren. Middenvelder Robert Takak was met een kopbal van drie meter dichtbij de 1-1, maar zijn inzet werd op miraculeuze wijze uit het doel gehaald door de Victoria’28-defensie.

Ook Benjamin Can leek de gelijkmaker te verzorgen, ware het niet dat zijn slappe inzet op twee meter van het doel werd gekeerd door doelman Bryan Jonkers. Diezelfde Jonkers bleek in het restant van de wedstrijd keer op keer een sta in de weg te zijn voor de thuisploeg, waardoor hij z’n doel schoon wist te houden. In de counter verdubbelde Felhane in de tachtigste minuut de score door opnieuw met het hoofd te scoren.

Een slechte ongeconcentreerde eerste helft en een gebrek aan scherpte (of kwaliteit) voor het doel van de tegenstander hebben FC Suryoye deze middag opgebroken. Aankomende zondag wacht de ploeg een uitwedstrijd tegen Juventa’12 uit Wierden. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com