Derbytime: FC Suryoye ontvangt buurman

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo speelt zondagmiddag de derby tegen Victoria’28.

De blauwhemden zijn na de winterstop bezig aan een goede reeks, want uit drie wedstrijden (NEO thuis, WVV’34 uit en VV Reutum uit) werden zeven punten gehaald. Om aansluiting te houden met de bovenste ploegen is een goed resultaat wederom noodzakelijk.

Victoria’28 kent tot nu toe een uitermate vreemd seizoen. De eerste periode werd binnengesleept door de groenwitten, maar de volgende negen duels noteerde de ploeg van trainer Remco van der Weide acht nederlagen en slechts één overwinning.

In de heenwedstrijd deed FC Suryoye Victoria’28 op eigen veld veel pijn door met goed voetbal een 6-2 overwinning te boeken. De ploeg van trainer Theo Vonk kan daarom een getergd Victoria’28 verwachten, want die ploeg wilt natuurlijk iets rechtzetten.

De wedstrijd op Sportpark Wesselerbrink-Midden begint om 14:00 uur en staat onder leiding van Martin Bos uit Bentelo. Wij hopen op uw fanatieke steun. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com