FC Suryoye boekt eindelijk overwinning

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo weet weer wat winnen is. Op bezoek bij WVV’34 wonnen de Enschedeërs zondagmiddag met minimaal verschil: 1-0. Hiermee werd een mindere serie met vier gelijke spelen en één nederlaag doorbroken.

Op een prachtig (!) sportpark in Hengevelde werd Brian Hanna de matchwinner. De jonge aanvaller van FC Suryoye werd door Marco Aydin de diepte ingestuurd en faalde niet oog in oog met de doelman van de gastheren. Zijn treffer in de 68e minuut bleek na 96 minuten de enige te zijn, onder meer doordat de groengele brigade van trainer Joost du Gardijn twee giga kansen onbenut liet. Ook FC Suryoye verprutste enkele goede mogelijkheden.

Gezien de kansen voor de thuisploeg was een gelijkspel meer op z’n plaats geweest, maar daar zat niemand van de bezoekers natuurlijk over in na het fluitsignaal van de uitstekend fluitende scheidsrechter Dordievski. Door deze driepunter kan er weer naar boven worden gekeken en wordt de afstand met de onderste regionen groter.

Bij FC Suryoye keerden Christian Cicek en Augien Aslan terug in de wedstrijdselectie. Het duo speelde 30 minuten mee en deed dat naar behoren. Ook maakten Manuel Abdo (JO19-1) en Marcus Coskun (2e elftal) deze middag deel uit van de selectie.

De volgende wedstrijd voor het team van trainer Theo Vonk is pas over twee weken. Op 5 maart staat er een inhaalwedstrijd op het programma en dan is VV Reutum de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com