FC Suryoye snakt naar overwinning

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo gaat zondagmiddag op bezoek bij WVV’34. De EnschedeĆ«rs wachten al een tijdje op een driepunter, want de laatste vijf duels (vier gelijk en een nederlaag) werden niet gewonnen.
Eenvoudig wordt de klus niet voor de manschappen van Theo Vonk. Ondanks het feit dat de thuisploeg het lastig heeft in de derde klasse A, is in de heenwedstrijd gebleken dat de ploeg uit Hengevelde wel degelijk goed kan voetballen. Op een warme zondagmiddag wisten de blauwhemden nipt met 2-1 te winnen.
De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van dhr. Dordievski. Wij hopen natuurlijk weer op uw fanatieke steun. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com