Nieuwjaarsreceptie en mixtoernooi FC Suryoye op 8 januari 2017

FC Suryoye-Mediterraneo opent het voetbaljaar 2017 op zondag 8 januari. De nieuwjaarsreceptie van onze vereniging wordt dan begonnen met een mixtoernooi en zal ’s middags worden besloten met een nieuwjaarsborrel. 

Zoals gebruikelijk werken de spelende senioren en de spelers van onze A1 een toernooi af in gemixte teams. Zij kunnen zich hiervoor tot 5 januari aanmelden bij hun leider. Deelnemers aan het mixtoernooi worden op zondag 8 januari om 10.00 uur bij de club verwacht.
Aansluitend, rond 15.00 uur, zal in het clubgebouw met een glas champagne en een toespraak van de voorzitter het nieuwe voetbaljaar ingeluid worden. Uiteraard is er na afloop voor leden, sponsoren en vrijwilligers de gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.
Het clubgebouw is in het restant van 2016 gesloten. FC Suryoye wenst een ieder heel voorspoedige feestdagen en tot ziens in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com