Let op: Aftrap FC Suryoye tegen SC Enschede om 15:00 uur

De laatste wedstrijd voor de winterstop, maar zeker niet de minste, tussen FC Suryoye en SC Enschede begint zondag niet om 14:00 uur maar één uur later om 15:00 uur.

De Enschedese derby staat bol van de sentimenten. Zo komt Bryan Kuipers (FC Suryoye) zijn broertje Daylan Kuipers (doelman bij SC Enschede) tegen. We gaan er vanuit dat Paul en Miranda dit goed kunnen managen in huize Kuipers.

Verder is het voor veel spelers van FC Suryoye een weerzien met hun oude club. Zo hebben onder andere Robert Takak, Lucas en Marco Aydin, Augien Aslan en Benjamin Can een verleden in het eerste elftal van de zwarthemden. Ook FC Suryoye-trainer Theo Vonk is werkzaam geweest bij SC Enschede. Het is daarnaast voor het eerst in de geschiedenis dat de Enschedeërs tegenover elkaar staan in competitieverband.

SC Enschede presteert onder de huidige trainer Paul Krabbe boven verwachting en draait volop mee in de top van de derde klasse A. Dat is in de afgelopen jaren wel anders geweest, want na een paar degradaties op rij hebben de zwarthemden de weg naar boven weer ingezet. En dat is maar goed ook, want hoe je het ook wendt of keert een club met zo een prachtig verleden als SC Enschede hoort niet in de krochten van het amateurvoetbal te spelen.

Nogmaals, houdt u aub rekening met de wijziging van het aanvangstijdstip. Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen zondag op Sportpark Wesselerbrink-Midden. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com