FC Suryoye en VV Oldenzaal in evenwicht

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen in de derde klasse A. De Enschedeƫrs kwamen in Oldenzaal tegen de plaatselijke VV niet verder dan 1-1. Door het puntenverlies is FC Suryoye (voorlopig) afgehaakt in de strijd om de bovenste plaatsen.

Op een koud Sportpark De Thij kwam FC Suryoye na een kleine twintig minuten spelen op voorsprong. Augien Aslan werd door gelegenheidsverdediger Benjamin Can de diepte ingestuurd, hield de bal goed vast en vond de vrijstaande Amanuel Tunc die beheerst de bal tegen de touwen schoot. Helaas konden de bezoekers niet lang genieten van de voorsprong, want luttele minuten later viel de gelijkmaker al na een benutte strafschop. Benjamin maakte de overtreding.

Na de welkome thee was de eerste dot van een kans voor de thuisploeg, maar gelukkig voor FC Suryoye wist doelman Achmed Sarghini de inzet te keren. Vanaf de 60e minuut raakten de krachten van VV Oldenzaal op en begonnen de bezoekers beter te voetballen. Dit resulteerde wederom in enkele grote kansen, maar net als in de twee voorgaande duels hadden de voorwaartsen van de EnschedeĆ«rs het vizier niet op scherp staan. Een gebrek aan concentratie of aan kwaliteit? Zegt u het maar…

Hierdoor bleef het 1-1 en droop FC Suryoye enigszins teleurgesteld het harde natuurgrasveld af.

De laatste wedstrijd voor de winterstop is een prachtig affiche, want voor het eerst in de historie staan FC Suryoye en SC Enschede tegenover elkaar in competitieverband. In de loop van deze week volgt een uitgebreide voorbeschouwing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com