FC Suryoye tegen VV Oldenzaal op zoek naar eerherstel

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo speelt zondag het uitduel tegen VV Oldenzaal. De ploeg van trainer Theo Vonk wil tegen de Oldenzalers de nare nasmaak van de nederlaag tegen GVV Eilermark wegspoelen.

Ondanks dat VV Oldenzaal laag geklasseerd is (elfde plek), wordt het voor de Enschedeƫrs geen eenvoudige opgave. De gastheer is in de competitie namelijk al vijf wedstrijden zonder nederlaag. Daarbij komt ook nog dat er gespeeld gaat/moet worden op natuurgras. Wil FC Suryoye aansluiting houden met de bovenste plaatsen dan is een overwinning eigenlijk noodzakelijk.

De wedstrijd op Sportpark de Thij begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter De Lang. Wij hopen op uw komst. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com