Geflatteerde en onnodige nederlaag FC Suryoye

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zondagmiddag een ruime nederlaag geleden bij GVV Eilermark. In Glanerbrug won de thuisploeg met 4-0 van de Enschedeërs. Door de nederlaag maakt FC Suryoye voorlopig een pas op te plaats als het gaat om de bovenste plaatsen.

De nederlaag kon na afloop onnodig worden genoemd, want de aller beste kansen van de wedstrijd waren voor de bezoekers. Echter, Benjamin Can en Marco Aydin faalden beide oog in oog met de doelman van Eilermark.

Wat FC Suryoye niet deed, deden de grensbewoners wel: doelpunten maken. De familie Hayta (beide een verleden bij FC Suryoye) deed de bezoekers veel pijn door drie van de vier treffers te scoren. De andere treffer kwam op naam van Ruud ter Heijde. Overigens vielen de laatste twee treffers pas in de 94e en 95e minuut.

FC Suryoye moet zich volgende week tegen Oldenzaal herpakken van deze nederlaag. De wedstrijd in Oldenzaal begint om 14:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com