Voorbeschouwing: Bryan Kuipers aan het woord

Een pittige opgave voor het eerste elftal van FC Suryoye aankomende zondag. Dan gaat de ploeg van trainer Theo Vonk op bezoek bij GVV Eilermark. We hebben gesproken met Bryan Kuipers, die vorig jaar nog bij de grensbewoners speelde. Wat zijn de verwachtingen van de nieuweling van FC Suryoye?

  • Voor jou is deze wedstrijd erg bijzonder, waarom? 

Voor mij is deze wedstrijd bijzonder omdat het natuurlijk mijn oude club is. Ik ken daar veel mensen die bij de club betrokken zijn. Met de huidige spelers is dat nog meer het geval. Dat bij elkaar geeft dit duel een extra tintje voor mij.

  • Zijn er al plagerige sms’jes of app’jes gestuurd naar ex-ploeggenoten?

Hahah, nee tot vandaag nog niet. Wellicht gaat dat zaterdag of zelfs zondag nog komen…

  • Wat is je verwachting van deze wedstrijd?

Ik verwacht dat het een mooie wedstrijd gaat worden met twee teams die vol voor de winst gaan. Eilermark heeft natuurlijk een goed elftal met goeie spelers, maar dat hebben wij ook. Als wij hard werken, strijden voor elkaar en doen waar we goed in zijn (net als tegen Victoria’28), dan ben ik overtuigd van een goed resultaat.

  • Hoe bevalt het tot nu toe bij FC Suryoye? Is het wat jij er van verwachtte? 

Tot nu toe bevalt het mij bij FC Suryoye erg goed. Ik heb het erg naar mijn zin en het is een warme club. De mensen die bij de club betrokken zijn doen alles voor ons als elftal. Je merkt aan alles dat je waardering krijgt voor hetgeen wat je als selectiespeler doet. Vooral tegen Victoria’28 merkte ik dat. Er waren zoveel supporters, het leek alsof wij een thuiswedstrijd speelden. Dat was voor mij toch wel het hoogtepunt tot nu toe van dit seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com