Derbytime: Loodzware opgave FC Suryoye

Het eerste elftal van FC Suryoye heeft een pittige uitwedstrijd voor de boeg. Aankomende zondag staat namelijk de ontmoeting met koploper Victoria’28 op het programma.

Afgelopen zondag sleepte Victoria’28 de eerste periodetitel in de wacht. Met 18 punten uit acht duels zijn de Enschedeërs de trotste koploper van de derde klasse A. De groen-witten beschikken over een uitgebalanceerd team, waar voetbal het uitgangspunt is.

FC Suryoye heeft na acht wedstrijden drie punten minder vergaard dan Victoria’28. De ploeg van trainer Theo Vonk kende een moeizaam begin, maar in de afgelopen zes wedstrijden werd er vijf keer gewonnen. Als de stap naar de top drie gemaakt wil worden, dan is een driepunter voor FC Suryoye noodzakelijk. 

Bij de blauwhemden keerden deze week Stefan Turkan, Sharbel Abouzeid en Christian Cicek na een lange afwezigheid terug op het trainingsveld. Of het drietal gaat spelen is nog niet bekend.

De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Murat Herdem. Wij hopen op uw massale steun in deze derby. Heel graag tot dan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com