Training voor de trainers

Marco Aydin heeft de jeugdcoaches van FC Suryoye-Mediterraneo afgelopen week onderworpen aan een demonstratietraining. De Hoofd Opleiding van de club demonstreerde en de trainers van de pupillenteams observeerden.

img_0684

Voor de speciale sessie had Marco in overleg met de coaches de talentjes van de F1 opgetrommeld. Zij oefenden samen op het dribbelen, de twee-tegen-één-situaties en andere aanvalsvormen. Een tiental jeugdcoaches keek en luisterde aandachtig naar de werkwijze van de Hoofd Opleiding. Na de training doken alle trainers gezamenlijk de bestuurskamer in om de gegeven training te bespreken en de nodige theorie op te snuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com