Dayan bekroont prachtige comeback FC Suryoye 2

Het tweede elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft een knappe overwinning geboekt op bezoek bij GVV Eilermark. De manschappen van het trainersduo Tekin Taltekin en Metin Ücer wonnen met 3-2 door een laat doelpunt van verdediger George Dayan.

Eilermark kwam in de 55e minuut op voorsprong. Niet veel later kwam FC Suryoye met tien man te staan nadat Marcus Coskun de rode kaart kreeg. Ondanks de man minder op het veld, herpakte FC Suryoye zich goed en dat resulteerde in een mooie treffer van Ammanuel Sarisin. Helaas konden de bezoekers hier niet lang van genieten, want de thuisploeg kwam na een uur spelen opnieuw op voorsprong: 2-1.

FC Suryoye wist ook deze tegenslag te verwerken, want in de 85e minuut was het Ghalid Mansur die op aangeven van Benjamin Onder de gelijkmaker produceerde. Het werd in de slotminuten allemaal nog mooier voor FC Suryoye, want na een goed genomen corner door Daniël Cosut dook Dayan al koppend de winnende 2-3 binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com