Pittige uitwedstrijd voor FC Suryoye

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo speelt zondag de lastige uitwedstrijd tegen De Tukkers.

De ploeg uit Albergen steekt in een goede vorm, want in de laatste vijf wedstrijden werd er niet verloren. Met elf punten uit zes duels staat De Tukkers op de vijfde plek van de ranglijst. Wat opvalt bij de zwart-witte brigade is het lage aantal tegengoals tot nu toe: slechts zes keer hoefde de doelman een treffer te incasseren.

Niet alleen De Tukkers is ‘on fire’. De EnschedeĆ«rs steken ook in een goede vorm, getuige de vier overwinningen in de laatste vier duels. Het belooft daarom een interessante wedstrijd te worden op sportpark ’t Loarkamp. De aftrap is om 14:00 uur en wij hopen zoals altijd op uw fanatieke steun. Heel graag tot zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com