FC Suryoye ontvangt fusieclub Juventa‘12

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo neemt het aankomende zondag op tegen Juventa’12 uit Wierden.

Juventa’12, in 2012 ontstaan na een fusie tussen de clubs SV Omhoog en WVV Wierden, is het voorbeeld dat een fusie wel degelijk gunstig kan uitpakken voor een vereniging. De club beschikt onder andere over een geweldige accomodatie, is erg actief op verschillende social-media en biedt de vele leden die het heeft uitstekende randvoorwaarden getuige de mooie tenues waarin de leden jaar in jaar uit rondlopen.

Voor de fusieclub verscheen afgelopen week een minder leuk bericht in de media toen bekend werd dat hoofdtrainer Rene Woesthuis per direct stopt als trainer van de hoofdmacht. De persverklaring over dit besluit leest u hieronder.

‘’Rene Woesthuis heeft afgelopen week het bestuur van Juventa ’12 laten weten dat hij de functie van hoofdtrainer van het 1e van Juventa ’12 niet langer meer kan combineren met zijn werk. Zijn huidige positie bij zijn werkgever legt dusdanig veel beslag op zijn tijd, dat het hem niet langer lukt om de juiste invulling te geven aan de functie van hoofdtrainer.’’

Juventa’12 kent voor hun begrippen een slechte seizoenstart. Waar vorig jaar overtuigend de eerste periode werd gewonnen, is de ploeg nu al drie duels zonder overwinning. FC Suryoye daarentegen zit in de spreekwoordelijke flow, want de manschappen van trainer Theo Vonk wonnen de laatste drie wedstrijden.

Het affiche FC Suyoye-Juventa’12 is er eentje om in uw agenda te zetten. Wij hopen u te mogen verwelkomen op Sportpark Wesselerbrink-Midden. Aanvang van de wedstrijd is zondag om 14:00 uur. Heel graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com