FC Suryoye op bezoek bij koploper Vogido

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft een zware wedstrijd voor de boeg. De manschappen van trainer Theo Vonk gaan zondag op bezoek bij de trotse koploper van de derde klasse A: RKSV Vogido.

De ploeg van trainer Arno Leppink kent een ware superstart. Na vier duels is de ploeg nog ongeslagen en staat het met 10 punten bovenaan. Het wist al van twee titelkandidaten (Victoria’28 en GVV Eilermark) te winnen, FC Suryoye is daarom gewaarschuwd. De goede resultaten van de Enschedeërs zijn enigszins verrassend te noemen, want Vogido belandde vorig seizoen in de nacompetitie voor degradatie.

FC Suryoye heeft na een valse start de stijgende lijn te pakken en wist de afgelopen twee duels te winnen. Om aansluiting te krijgen met de bovenste plaatsen moet Vogido worden verslagen. De wedstrijd op sportpark Het Wooldrik begint om 14:00 uur en staat onder leiding van dhr. H.T. Reintjes. Heel graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com