FC Suryoye ontvangt nog ongeslagen WVV‘34

In de vierde speelronde van de competitie neemt FC Suryoye-Mediterraneo het zondagmiddag thuis op tegen WVV’34. De ploeg uit Hengevelde is na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen in de derde klasse A.

De Wegdamse Voetbal Vereniging is de grote trots voor veel Hengeveldenaren. De Enschedeërs kunnen hun borst nat maken, want volgens de kenners uit deze competitie zijn de groengelen een echte vechtmachine waar passie en strijd de basis zijn voor succes.

Na twee nederlagen boekte FC Suryoye vorige week op bezoek bij De Tubanters de eerste overwinning van het seizoen (4-1 winst). De blauwhemden speelden een prima pot, maar vergaten een monsterscore neer te zetten. Desondanks was na afloop de opluchting groot omdat FC Suryoye van de hatelijke nul af was.

Het belooft hoe dan ook een interessant duel te worden. De wedstrijd begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van dhr. Bos. FC Suryoye kan uw steun goed gebruiken, we hopen daarom op uw komst. Heel graag tot dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com