FC Suryoye hengelt eerste drie punten binnen

De eerste drie punten van het nieuwe seizoen zijn een feit. Op bezoek bij De Tubanters, traditioneel een lastige uitwedstrijd voor FC Suryoye, werd zondagmiddag met 4-1 gewonnen.

De omstandigheden op deze zonnige middag waren uitstekend. De Tubanters beschikt over een mooie accommodatie waarbij het kunstgrasveld de blikvanger is. FC Suryoye kon ook rekenen op de steun van de vele supporters die naar sportpark Het Diekman waren gekomen.

Brian Hanna opende in de vijfde minuut de score en luidde daarmee de feestelijke middag voor de bezoekers in. Lucas Aydin lanceerde de jonge aanvaller die op zijn beurt zijn directe tegenstander z’n hielen liet zien. Oog in oog met de ervaren doelman van de thuisploeg faalde Hanna niet.

In deze fase van de wedstrijd drukte FC Suryoye door en dat werd al gauw beloond met een verdubbeling van de score. Lucas Aydin kreeg de bal van Amanuel Tunc aangespeeld en punterde de bal, zoals alleen hij dat kan, hard tegen de touwen. Diezelfde Tunc verzorgde na ruim dertig minuten spelen op aangeven van verdediger Sakay Esen de 0-3.

Na de thee bleef FC Suryoye gretig. Binnen vijf minuten werd het door een benutte strafschop van Marco Aydin 0-4. Het jonge Tubanters mocht van geluk spreken dat FC Suryoye niet vaker scoorde, want onder meer ‘Mani’, Stefan Yousef en Augien Aslan raakten het aluminium. Na deze golf van aanvallen namen de bezoekers wat gas terug. Het spel werd wat slordiger en er werden steeds vaker de verkeerde keuzes gemaakt. Uit een van de weinige tegenstoten van de gastheren werd er in de slotfase nog wel gescoord door Ricardo van Eijk: 1-4.

WVV’34 is de volgende tegenstander van FC Suryoye. De fysiek sterke ploeg uit Hengevelde komt zondag naar sportpark Wesselerbrink-midden. De aftrap is zoals u gewend bent van ons om 14:00 uur. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com