Derbytime: FC Suryoye op bezoek bij vernieuwd De Tubanters

Voor FC Suryoye-Mediterraneo staat er zondag een belangrijke wedstrijd op het programma. Om van de hatelijke nul af te komen moet er een resultaat worden gehaald door de mannen van trainer Theo Vonk. Tegenstander is De Tubanters, dat net als FC Suryoye nog geen punten heeft weten te vergaren in de eerste twee duels van het nog prille seizoen.

Rustig was het afgelopen zomer niet bij de gastheer van aankomende zondag. Maar liefst 80% van de selectie verliet de club om hun heil elders te zoeken. Over het hoe en waarom is nog steeds veel discussie, feit is wel dat De Tubanters een mega metamorfose  heeft ondergaan.

Juventa’12 en VV Reutum, de tegenstanders van De Tubanters tot nu toe, zijn niet de minste in deze competitie en daar werd twee keer nips van verloren (terwijl menigeen dacht aan een grotere score). Van enige onderschatting mag daarom geen sprake zijn. In die positie zit FC Suryoye ook helemaal niet. Het heeft per slot van rekening zelf nog geen punten.

Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een derby en daar hoort een dosis passie en strijd bij. De wedstrijd op sportpark Het Diekman begint zondag om 14:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. Kuipers. Wij hopen op uw steun. Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com