FC Suryoye bekert eenvoudig verder

Het eerste elftal van FC Suryoye-Mediterraneo heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. In een poule met BSC Unisson, buurman UDI en VV Buurse eindigde de ploeg van trainer Theo Vonk, zoals verwacht, op de eerste plaats.

FC Suryoye – VV UDI 3-2
Anders dan de uitslag doet vermoeden, kwam FC Suryoye geen enkel moment in de problemen. De treffers van  FC Suryoye kwamen op naam van Marco Aydin (twee keer) en Stefan Turkan. Buurman UDI profiteerde twee keer optimaal van slecht verdedigen.

VV Buurse – FC Suryoye 1-4
FC Suryoye speelde sterk en dat resulteerde in oogstrelend combinatievoetbal. Marco Aydin was met vier treffers de gevierde man, maar na afloop ging alle aandacht uit naar de andere doelpuntenmaker. B-junior Pieter Elia scoorde zijn eerste treffer in de hoofdmacht van de blauwhemden.

BSC Unisson – FC Suryoye 2-2
Met een waslijst aan afwezigen (uiteenlopende redenen) en in de wetenschap dat de volgende ronde al was bereikt, kwam FC Suryoye niet verder dan een remise. De doelpunten kwamen op naam van Augien Aslan en wederom Pieter(tje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com