Doelman Sarghini speler van het seizoen 2015/2016

Scheidend FC Suryoye-Mediterraneo trainer Wesley Sanders heeft bij de afsluitende barbecue doelman Achmed Sarghini verkozen tot beste speler van het afgelopen seizoen.

Achmed heeft de prijs niet alleen te danken aan zijn goede prestaties op het veld.  ‘Het moge duidelijk zijn dat Achie zijn beste seizoen bij FC Suryoye kende. Maar ook speelde mee dat je als trainer op Achmed kon bouwen. Hij liet (bijna) geen training schieten’, legt Wesley zijn keuze uit.

Voordat de selectie van het afgelopen seizoen kon genieten van het vlees, maakte Wesley ook van de gelegenheid gebruik om afscheid te namen van zijn staf. Naast een dankwoordje ontvingen assistent trainer Metin Aydin, de leiders Abraham en Afrem Isik en verzorgster Kim van Dijk een leuk presentje.

  • Chakib oulad Aissa 26 juni 2016 at 22:41

    Welverdiend kerel!! Gefeliciteerd

    Groetjes Chakib

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com