Doelman Issa (23) naar FC Suryoye

Het eerste elftal van FC Suryoye-Meditteraneo heeft zich versterkt met doelverdediger Aho Issa. De 23-jarige Issa komt over van het Duitse SV Union Lohne. Met die ploeg kwam hij uit in de zogeheten Bezirksliga.

Issa speelde onlangs mee op de Martelli Cup en raakte toen enthousiast over de vereniging. ‘Je ziet aan alles dat de club potentie heeft. Ik draag graag mijn steentje bij om successen te behalen’, legt de de doelman zijn komst naar FC Suryoye uit.

Na de komst van Sharbel Abouzeid, Bryan Kuipers, Brian Hanna, Carlo Karakas, Alex Gelici en de gebroeders Marco en Lucas Aydin is Issa de achtste versterking voor FC Suryoye. Daarmee is de selectie voor het seizoen 2016-2017 rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com