D-groep imponeert tijdens toernooien in Glanerbrug

FC Suryoye-Mediterraneo D1 heeft een fraaie prestatie neergezet door het toernooi van Sportlust Glanerbrug te winnen. In een groep met vijf teams bleken onze talenten de sterkste. Een mixteam van de D2 en tweedejaars E-spelers van FC Suryoye werd knap tweede bij Avanti Wilskracht.

De D1 triomfeerde met zeven punten uit vier wedstrijden. Het werd het toernooi van Stefan en Jesajah. Het duo hielp FC Suryoye in de openingswedstrijd aan een overwinning. Jesajah brak knap door aan de rechterkant en bediende Stefan puntgave voorzet. De spits was met een vliegende volley trefzeker: 0-1. Ook het doelpunt in de tweede wedstrijd kende dezelfde volgorde. Jesajah verzorgde de assist en Stefan zette Avanti op achterstand.

In de laatste wedstrijd nam FC Suryoye D1 via Stefan en Jesajah afstand van ATC. Stefan kroonde zich met een hattrick tot topscorer van het toernooi. Jesajah maakte de mooiste. Hij zag de keeper van ATC ver uit zijn doel staan en wipte de bal vanaf een meter of dertig over hem heen het doel in. De 4-1 bleek lange tijd genoeg voor de eerste plek. De rekenfout van het secretariaat laten we dan ook gemakshalve achterwege. De spelers waren uitbundig en vierden een klein feestje. En terecht. De D1 heeft goede stappen gemaakt en bekroonde de ontwikkeling met twee fraaie bekers. Sterspeler

Tweede plek
Ook de D2 sloot het seizoen af met een leuk toernooi. Aangevuld met spelers uit de E-groep zette de ploeg van Ilkay een bijzondere prestatie neer door verrassend tweede te worden. Daardoor gingen de kanjers met een mooie beker aan de haal en konden ze met een prettig gevoel beginnen aan de zomerstop.

Benjamins
Het toernooi van onze hoofdmacht verliep minder succesvol. Met een mixteam van ons eerste en tweede elftal en spelers van de A1 en B1 leek FC Suryoye in het Marinus Goedhart-toernooi op weg naar de kwartfinale. Door doelpunten van Stefan Yousef en Julio Vargas had FC Suryoye tegen Avanti een 2-1 voorsprong genomen. In blessuretijd ging het toch mis. Een vrije trap van de vierdeklasser werd in de slotseconde binnen gekruld. In de penaltyserie bleek Avanti de gelukkigste, doordat Benjamin Can en Benjamin ├ľnder misten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com