FC Suryoye omarmt Sharbel Abouzeid

Sharbel Abouzeid verruilt het blauwe shirt van HVV Hengelo voor dat van FC Suryoye-Mediterraneo. De getalenteerde middenvelder is de zevende versterking van de derdeklasser voor het nieuwe seizoen. 

Eerder maakte FC Suryoye al de komst van Bryan Kuipers, Brian Hanna, Carlo Karakas, Alex Gelici en de gebroeders Lucas en Marco Aydin bekend. Abouzeid is de zevende nieuweling.

De 21-jarige middenvelder komt over van HVV Hengelo. Bij die club revalideerde Abouzeid in de tweede seizoenshelft van een blessure. Eenmaal fit begon hij met de hekkensluiter aan een fraaie inhaalrace, waarmee uiteindelijk net niet het verblijf in de derde klasse verlengd kon worden.

Abouzeid is een allround middenvelder met veel kwaliteiten. De aanwinst beschikt over een fijne techniek, heeft een goed postuur en schuwt ook het vuile werk niet. Abouzeid doorliep de jeugdopleiding bij Vogido en maakte als senior de overstap naar HVV Hengelo. Het blauwe shirt van de gedegradeerde club verruilt hij nu voor dat van FC Suryoye.

FC Suryoye is zeer verguld met zijn komst. We heten Sharbel van harte welkom en wensen hem een succesvol en plezierig verblijf toe bij de club.

  • frans abouzeid 8 juni 2016 at 09:01

    lekker bezig sharbel de familie abouzeid doet het goed gr.frans abouzeid familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com