Lucas Aydin en Alex Gelici keren terug op oude nest

Lucas Aydin en Alex Gelici dragen komend seizoen weer het shirt van FC Suryoye-Mediterraneo. Het duo komt respectievelijk over van Rigtersbleek en La Première. 

Aydin en Gelici beginnen aan hun tweede periode bij FC Suryoye. De eerste was uitermate succesvol. Tussen 2013 en 2014 klommen zij met de Enschedese club van de vierde naar de tweede klasse door eerst te promoveren en in de derde klasse met veel machtsvertoon kampioen te worden. In de tweede klasse viel de hoofdmacht van FC Suryoye uit elkaar, waarna Aydin al snel werd opgepikt door Rigtersbleek. Aanvaller Aydin degradeerde het afgelopen seizoen met de hoofdklasser.

Gelici ging bij La Première verder waar hij bij FC Suryoye gebleven was. De linksbenige centrumverdediger plakte er in zijn woonplaats Almelo nog maar eens een promotie aan vast. Met de ploeg van trainer Manuel Sanchez Torres promoveerde hij vorige week via de nacompetitie naar de vierde klasse door De Lutte over twee wedstrijden te verslaan.

Door de terugkeer op het oude nest komt het ervaren tweetal veel oude bekenden tegen. Vooral voor Aydin is de rentree bijzonder. De linksbuiten werkte bij Sportclub Enschede al eens samen met trainer Theo Vonk en gaat komend seizoen bovendien voor het eerst sinds lange tijd weer samen met zijn broertje Marco voetballen.

FC Suryoye is blij de verloren zonen weer in de armen te kunnen sluiten. We wensen jullie veel plezier toe en hopen dat we samen opnieuw grote successen zullen gaan vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com