FC Suryoye versterkt zich met Kuipers, Hanna en Karakas

FC Suryoye-Mediterraneo heeft zich versterkt met Bryan Kuipers, Brian Hanna en Carlo Karakas. Het getalenteerde drietal maakt komend seizoen deel uit van de selectie van hoofdtrainer Theo Vonk. De Enschedese derdeklasser versterkte zich eerder al met Marco Aydin.

Kuipers (21) maakt de overstap van Eilermark. De veelbelovende vleugelverdediger was in het verleden onder meer actief voor AJC, Sportlust Glanerbrug en Vogido. Kuipers kan op beide backposities uit de voeten en toonde in het verleden al aan de hele linkerflank te kunnen bestrijken. Naast zijn voetballende kwaliteiten beschikt de linkspoot over een goede winnaarsmentaliteit.

Net als Kuipers staat ook de achttienjarige Hanna te boek als groot talent. De dynamische middenvelder speelde de afgelopen seizoenen voor Vogido. Hanna maakt met de A1 nog aanspraak op promotie naar de derde divisie en kwam bovendien regelmatig uit voor het eerste elftal van de derdeklasser. Als klein jochie mocht hij ooit op proef in Qatar, maar Hanna brak de stage al snel af vanwege heimwee.

De derde versterking van FC Suryoye komt uit Almelo. Centrale verdediger Karakas is sinds zijn jonge jaren actief voor PH. Bij die club speelde hij de laatste acht jaar in het eerste elftal. Met de hoofdmacht van PH liep Karakas als basisspeler onlangs net promotie naar de eerste klasse mis. De 27-jarige mandekker gold in zijn jeugdjaren als grote belofte. Zo werkte Karakas op jonge leeftijd stages af bij Go Ahead Eagles en de amateurs van Oranje.

De clubleiding van FC Suryoye is zeer content met de komst van dit talentvolle trio. We hopen en verwachten dat zij zich onder de nieuwe staf verder zullen ontwikkelen en dat ze in onze hoofdmacht en bij onze mooie club een prachtige tijd tegemoet gaan.

We wensen jullie alle drie dan ook heel veel plezier en succes toe bij FC Suryoye. Welkom boys!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com