FC Suryoye maakt zich op voor MG-toernooi en Martelli Cup

FC Suryoye-Mediterraneo heeft een drukke maar leuke week voor de boeg. Aanstaande donderdag neemt de hoofdmacht het in het kader van het Marinus Goedhart-toernooi op tegen Avanti. Een dag later wordt met een cultureel feest de Martelli Cup ingeluid. Zondag doen 24 teams een gooi naar de prestigieuze titel tijdens het bedrijventoernooi van FC Suryoye.

Marinus Goedhart
Het eerste elftal van FC Suryoye schaarde zich deze week zonder te spelen bij de laatste zestien teams van het Marinus Goedhart-toernooi, omdat tegenstander EMOS zich vanwege nacompetitieverplichtingen had afgemeld bij gastheer UDI. In de achtste finale van Enschedees kampioenschap is Avanti Wilskracht de tegenstander. De vierdeklasser was donderdag met 3-2 te sterk voor Achilles Enschede. FC Suryoye en Avanti strijden op donderdag 2 juni om 19.00 uur op het kunstgrasveld voor een plek in de kwartfinale. Hopelijk ben jij ook aanwezig om onze jonge ploeg aan te moedigen.

Hago
Op vrijdag 3 juni organiseert FC Suryoye in de St. Kuryakos-kerk in Enschede de Hago. Met het culturele feest wordt de Martelli Cup, het grootste evenement van de club, ingeluid. Tijdens de haflé zullen de getalenteerde Katrin Gulger en Michel Urun de feestmuziek verzorgen, is er een mooie loterij en zal FC Suryoye haar kampioenen huldigen. We hopen jullie vrijdag massaal te kunnen verwelkomen tijdens de Martelli Cup-Hago. Mis het niet! Via deze weg wil FC Suryoye sponsoren Hotel Royal, GGM Gastro en CanMode bedanken voor hun bijdrage aan het culturele feest.

Martelli Cup
De Martelli Cup is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Enschede. Het prestigieuze bedrijventoernooi wordt op zondag 5 juni vanaf 10.00 uur gehouden bij FC Suryoye. Het deelnemersveld is nagenoeg compleet. Mocht je met jouw bedrijf/onderneming nog mee willen doen, dan kun je nog een poging wagen bij Milad Saado, Hoofd Activiteiten FC Suryoye (Tel: 0642444029). Aanmelden kan ook door een mail te sturen naar [email protected] Laat in de mail de naam van het bedrijf, de contactpersoon en diens gegevens achter.

Het bedrijventoernooi is in 2010 in het leven geroepen om Romano Martelli te eren. Martelli was toen voorzitter en één van de laatste leden die in 1965 de oprichting van Mediterraneo mogelijk maakte. In 2011 initieerde hij de naamswijziging van de voetbalvereniging, door aan te geven dat de naam van de gemeenschap en de afkomst van het gros van de leden van Mediterraneo aan de club gekoppeld diende te worden. Martelli overleed in oktober 2014 en de Martelli Cup is sindsdien nog meer een eerbetoon aan onze markante voorzitter van weleer. Wees erbij!

Jeugdtoernooien
Ook voor de jeugd van FC Suryoye zit het voetbalseizoen er nagenoeg op. De komende twee zaterdagen spelen de pupillen nog wel een aantal toernooien. We hopen dan ook dat er in navolging van de eerste prijs van onze E1 bij Avanti en penaltykoning Daniël Elmas bij Sportlust Glanerbrug nog een paar bekers bij komen. Succes allemaal en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com