Zomerstop begonnen voor jeugdtak FC Suryoye

Het voetbalseizoen 2015/2016 zit erop en dat betekent dat de zomerstop voor de jeugd van FC Suryoye-Mediterraneo is begonnen. Er wordt niet meer getraind, tenzij jouw leider/trainer anders aangeeft. 

Alle jeugdteams van FC Suryoye hebben alle competitiewedstrijden achter de rug. Voor de meeste pupillen en junioren is het zo dat de zomerstop voor hem of haar is begonnen. Let op: Het kan heel goed zijn dat jouw trainer in verband met een toernooi of andere activiteit nog wel het trainingsveld op wil. Hij zal dat dan tijdig communiceren.

Als jouw team nog wel gaat trainen, zal dat waarschijnlijk op een vroeger tijdstip zijn dan je gewend bent. Dat heeft te maken met buurman UDI, die de komende weken het Marinus Goedhardt-toernooi organiseert. Die wedstrijd gaan om 19.00 uur van start, waardoor de velden slechts tot 18.00 uur beschikbaar zijn.

We willen jullie allemaal bedanken voor tijd en energie die jullie het afgelopen seizoen in de club gestoken hebben. We hopen en denken dat jullie veel plezier hebben gehad op het voetbalveld en er ook de nodige progressie hebben geboekt. Hou de website, facebook en de groepsapps in de gaten voor de start van het nieuwe voetbalseizoen. Jullie zullen tijdig op de hoogte gebracht worden van bijvoorbeeld selectiedagen.

Allemaal dank voor jullie inzet en alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst. We hopen jullie in augustus weer gezond en fit te kunnen verwelkomen bij FC Suryoye.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com